Italiensk vinbar åbner på Esplanaden i København

Midt på Esplanaden i København åbner Il Connubio – en autentisk italiensk vinbar, restaurant og kunstgalleri. I løbet af 2021 kommer vores vinbar til at ligge nær det pulserende liv i indre by, det ikoniske fæstningsanlæg Kastellet og Churchillparken. Esplanaden, som fik dette navn af de finere beboere i området i 1906, er en spændende gade fyldt med gode spisesteder og cafeer og er beliggende tæt på grønne områder.

I takt med at den københavnske madscene har været under udvikling og opblomstring i mange år, er der også kommet flere vinbarer i København. Og selvom der findes mange små og hyggelige vinbarer i København, så bliver Il Connubio en anderledes og eksklusiv vinbar, der holder sted i den hyggelige vinkælder under de spisende gæster, der holder til i restauranten ovenover.

Fra en københavnsk vinkælder til italienske brostensgader

Du kommer til at finde vores italienske vinbar i vores vinkælder, der er fyldt med lækre vine i alle prisklasser – direkte importeret fra Italien. Her kan du i selskab med vores dygtige sommelier gå på opdagelse i vinens farverige verden – hvad end du mest er til rødvin, hvidvin eller en sommerlig rosévin. Vi har et hav af gode vine, så vi er helt sikre på, at vores sommelier kan guide dig, så du finder din nye yndlingsvin.

Hos Il Connubio i København er vi italophile – vi er dybt passioneret for Italien; italiensk mad og italiensk vin. Derfor kan du vide dig sikker, at du i vores vinbar kan finde vin af høj kvalitet, som er specifikt udvalgt og håndplukket til nydelse i vores vinbar og afstemt vores italienske retter i restauranten.

Når du tager et sip af din vin – måske suppleret med et lille udvalg af italienske delikatesser – vil du med det samme drømme dig væk til snævre italienske brostensgader. Vi går nemlig op i at give dig en autentisk oplevelse, som var du på en vinbar i det skønne Italien.

Indretningen af vores restaurant og vinbar i København bærer præg af italiensk charme blandet med dansk, uprætentiøs hygge. Her skal der være plads til at hygge sig i ro og mag og blot fokusere på den smagfulde vin, det gode selskab og den lækre mad.

Italiensk vin

Der er blevet produceret vin i Italien i mindst 2.000 år, og den italienske vin har i dag fået status som noget af det bedste vin i verden. Og vi er ikke i tvivl. Vi mener, at italiensk vin er det bedste vin, der findes. Derfor serverer vi udelukkende italiensk vin – og kun af den bedste kvalitet.

Takket være Italiens varierende klima, kan man finde mange forskellige typer af vin i Italien. Norditaliens vine er ofte mere elegante, mens Syditaliens vine ofte har mere sødme og dybde grundet især det varmere klima. Der findes desuden mere end 1.000 forskellige druesorter i Italien, og derfor kan det tage mange år at blive klog på vinens store verden. Dette vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor kan du lære mere om italiensk vin, når vi åbner vores vinklub i København i 2021.

Den fulde sanseoplevelse

Når vi åbner dørene op for vores vinbar i København, vil du kunne opnå den fulde sanseoplevelse. Vores vinbar er nemlig beliggende i kælderen til vores italienske restaurant Il Connubio, hvor du kan nyde godt til alle sanser: synet af de smukke kunstværker i vores tilhørende kunstgalleri; duften af vores italienske delikatesser; atmosfærisk musik; og selvfølgelig smagen af Italien gennem et særligt udvalg af vine og autentiske italienske retter.

Med kombinationen af italiensk vin, mad og kunst udgør vores restaurant og vinbar i København en anderledes oplevelse, som du ikke har oplevet den før. Vores koncept går nemlig ud på, at du kan få en fyldestgørende og autentisk oplevelse af Italien, selvom du befinder dig midt i København. På trods af vores ‘fine dining’-koncept og kvalitetsvine, kommer stemningen i restauranten til at være uformel og afslappet, så du får plads til at have gode samtaler med dine gæster.

Vi glæder os til at se dig i vores vinbar i København

Vi glæder os til at se dig, når vi åbner op for vores italienske vinbar i København på Esplanaden i 2021. Her står vi klar til at skænke fantastiske kvalitetsvine, fortælle gode historier og give dig den bedste oplevelse. Hvad end du er en passioneret vinkender, der kender dine druer eller en nybegynder, der gerne vil blive klogere på vinens spændende verden. Vores sommelier vil stå klar til at guide dig gennem vores særligt udvalgte vine, der er importeret direkte fra de italienske vinmarker og til vores vinbar i København.