Kunst i vores italienske restaurant i København

Inden længe åbner vi dørene op for vores nye italienske restaurant, vinbar og kunstgalleri i København; Il Connubio. Her kan du ikke blot blive inspireret af italiensk mad og vin, men også lade dig blive inspireret af smuk kunst. Vi er nemlig en anderledes restaurant og vinbar i København, der giver dig mulighed for at kigge på kunst imens du nyder god italiensk mad og vin.

Vi åbner vores restaurant i København i løbet af 2021, og glæder os til at invitere jer indenfor til en stor oplevelse for alle sanserne – duften af italienske delikatesser, den kraftfulde smag af en god vin, synet af den smukke kunst og lyden af italiensk musik. Og med ét sidder du på en lille brostensbelagt sidegade i det varme Italien.

Vores restaurant, galleri og vinbar kommer til at være beliggende på Esplanaden, midt i indre København. Her kommer vi til at ligge tæt på det ikoniske fæstningsanlæg Kastellet, Churchillparken, samt en kort gåtur fra Københavns mange shoppingstræder. Du kan altså besøge os efter en gåtur langs kastellet eller efter en shoppingtur i København. Vi kommer til at have åbent både i hverdage og i weekender. Så du kan både svinge forbi efter en lang arbejdsdag til et velfortjent glas vin, til en romantisk weekends-date eller blot for at nærstudere kunst i vores galleri i København.

Il Connubio - ægteskabet

Navnet på vores nye restaurant ‘Il Connubio’ betyder ‘ægteskabet’. Og vi har valgt at forene italiensk mad, vin og kunst, som tilsammen danner et smukt og lykkeligt ægteskab i vores øjne. Vi tror ikke på, at en restaurant blot skal byde på en god madoplevelse, men nærmere en større oplevelse. Derfor vil vi gerne byde jer indenfor i vores restaurant, vinbar og galleri i København – et sted, hvor du kan få tilfredsstillet flere sanser på én gang. Både gennem den gode smag af autentisk, italiensk mad og vin, og gennem synet af den smukke og inspirerende kunst.

Æstetik og smag går hånd i hånd

Hvad er kunst i sandheden? Vi betragter kunst som brugen af kreativitet og fantasi til at vække følelser og tanker. Og derfor har vi valgt, at vores restaurant i København skal være et kreativt frirum, hvor du kan få vækket mere end blot dine smagsløg – men også blive inspireret af kreativ og tankevækkende kunst.

Vi anser ikke blot kunst som værende det æstetiske, men også det gode håndværk. Derfor lader vi os inspirere gennem madlavning, så du kan få en kunstoplevelse både gennem de æstetiske værker og den store smagsoplevelse.

Hos Il Connubio i København vægter vi den gode stemning højt. Derfor inviterer vi dig indenfor til at spise, drikke og se kunst i gode rammer, når vi åbner i løbet af 2021. Her vil stemningen være uformel, kreativ og hyggelig, hvad end du kommer for at fylde maven eller for at studere de fine kunstværker i vores galleri. Tag et godt glas rødvin, hvidvin eller rosévin med i hånden og gå på opdagelse i Il Connubios galleri i København, og lad dig blive draget og inspireret. Du kan også slutte aftenen af i vores galleri efter en god italiensk middag inden du tager hjem eller videre ud i Københavns natteliv.

Kunst, mad og vin under samme tag i København

Er du ikke kun kommet for at kigge på kunst? I så fald kan du også få autentisk italiensk mad i særklasse.

Menuen hos Il Connubio i København kommer til at være baseret på gode, friske og sæsonbetonede råvarer. Her skifter vi vores menu med årstiderne, så du får autentisk italiensk mad, lavet på de bedste ingredienser. Til maden serverer vi vin, der er særligt udvalgt til at matche vores retter. Maden er lavet af vores dygtige kok, der med sine italienske rødder er dybt passioneret omkring det italienske køkken. Derfor vil du ved første bid drømme dig direkte til Italien.

Vi går meget op i at vores råvarer er af høj kvalitet. Det mener vi nemlig, at man kan smage i vores retter. Derfor er det vigtigt for os, at vi ofte vil være i kontakt med vores leverandører for at sikre friskheden og kvaliteten af vores råvarer og ingredienser, så du får den optimale og mest autentiske madoplevelse på vores italienske restaurant i København.

Du kan også gå på opdagelse i vores vinbar eller i vores vinklub i kælderen. Her vil vores sommelier gennemgå forskellige italienske vine, hvad enten du er en passioneret vinkender, der har masser af erfaring og kendskab til de italienske druesorter, eller du er en nybegynder, der gerne vil lære mere omkring vin. Vi skal nok hjælpe dig – vi anser nemlig også vin, som en form for kunst.

Vi glæder os til at se dig, når vi åbner dørene op til vores italienske restaurant, vinbar og galleri i København i løbet af 2021. Her kan du lade dig blive forført af kunst, samt god italiensk mad og vin.