Il Connubio - italiensk take away midt i København

Inden længe åbner dit nye favorit spisested og italienske take away i København. Her kommer vi til at ligge side om side med gode spisesteder og barer på Esplanaden, tæt på det ikoniske fæstningsanlæg Kastellet, Churchillparken og i gåafstand fra diverse shoppingstræder.

Hos Il Connubio kan du meget snart få lækker, autentisk italiensk take away – midt i indre by i København. Med en enkelt bid, kommer du til at drømme dig sydlands til snævre, italienske brostensgader, hvor de italienske noter svæver i luften og den varme luft omfavner dig. Du kan altså snart tage Italien med overalt i København – det eneste du skal bruge er blot italiensk take away fra Il Connubio.

Sæsonbetonet menu

Vores mad bliver lavet på friske, lokale råvarer af høj kvalitet. Dermed er du sikret et godt måltid baseret på de bedste ingredienser og råvarer – det er vi nemlig sikre på, at man godt kan smage i vores mad. Vores italienske take away menu kommer til at skifte med årstiderne, da vi går op i at bruge de råvarer og ingredienser, som er i sæson. Derfor er det også vigtigt for os at være i tæt dialog med vores leverandører, så vi kan sikre friskheden og den høje kvalitet af vores mad.

I køkkenet vil du kunne finde vores chefkok, med italienske rødder, der sikrer at din italienske take away er autentisk mad, der kombinerer de gamle traditioner med nytænkning, så du får italiensk mad som aldrig før.

Italiensk mad to go i København

Du behøver ikke at spise i vores restaurant, men kan tage din mad med som take away i København. Vi sørger for at din mad er af høj kvalitet, selvom den er “to go”. Der er nemlig ikke noget værre end dårlig take away. Dét vil vi gerne gøre op med, så du også får en god spiseoplevelse, selv når du tager din mad med på farten.

Hent italiensk take away hos Il Connubio og tag det med i en nærliggende park i København på en hyggelig picnic. Vi anbefaler, at du pakker en taske med tæppe, kopper, glas og en god flaske rosé – så skal vi nok pakke din italienske take away, så den er varm og frisk, når I ankommer til parken.

Du kan også tage din mad med hjem i rolige omgivelser – hvad end du får besøg af gode venner, familie eller måske skal nyde en god movie dinner med lækker italiensk take away. Vores mad er også ideelt til, hvis du vil invitere dem du holder af til fødselsdagsfejring, jubilæum eller måske til en romantisk middag derhjemme i København.

Hvad er Il Connubio?

Hos Il Connubio kommer vi til at servere autentisk italiensk mad og italiensk take away fra midt i København. I vores restaurant kommer man ikke blot til at kunne nyde den gode italienske mad, men også rødvin, hvidvin og rosé i vores vinbar i vinkælderen. Du kan også lade dig blive inspireret af kunst i vores kunstgalleri. Men måske er du ikke i humør til at sidde på restaurant? I så fald kan du bestille lækker italiensk take away fra vores restaurant i København.

Navnet på vores restaurant: ‘Il Connubio’ betyder ‘ægteskabet’, og vi mener faktisk at dette stemmer rigtig godt overens med vores restaurantkoncept. Vi synes nemlig ikke blot, at en restaurant skal give en stor madoplevelse, så vi har til formål at løfte din aften, så det bliver en større og mere fyldestgørende oplevelse at spise i vores restaurant eller tage italiensk take away med videre ud i København.

Vi glæder os til at se dig, når vi åbner vores nye restaurant på Esplanaden til middag inde i vores restaurant eller til lækker italiensk take away i København.