Autentisk italiensk restaurant i København åbner i 2021

Midt i København kan du snart finde Il Connubio – en autentisk italiensk restaurant og vinbar, der åbner i løbet af sommeren 2021. Restauranten vil komme til at ligge midt i indre by på Esplanaden; tæt på Store Kongensgades pulserende liv, det ikoniske fæstningsanlæg Kastellet og Churchillparken. Her er du tæt på alt. Hvad end du kommer direkte fra de travle shopping-stræder, fra en lang arbejdsdag eller skal videre ud i Københavns natteliv efter et besøg i vores hyggelige vinbar og italienske restaurant.

Vi bliver ikke den typiske italienske restaurant, som du ofte finder rundt omkring i København. Her hos Il Connubio kan du nemlig blive inspireret af kunst, god italiensk mad og særligt udvalgte vine.

På vores italienske restaurant i København, Il Connubio, vil den gode stemning være i højsæde. Her er det mere end blot den gode madoplevelse, der venter dig, når du besøger vores restaurant. Hvad end du skal nyde et par glas vin imens du kigger på kunst i vores vinbar, eller ønsker at få den fulde oplevelse med autentisk italiensk mad.

Den fulde sanseoplevelse

Imens du nyder en smagfuld pasta og et glas vin i godt selskab på vores italienske restaurant i København, kan du også lade dig inspirere af de forskellige kunstværker i restauranten. Dermed oplever du den fulde sanseoplevelse – duften af italienske delikatesser, den kraftfulde smag af en god vin, synet af den smukke kunst og lyden af italiensk musik. Og med ét sidder du på en lille brostensbelagt sidegade i det varme Italien.

Stemningen i vores italienske restaurant i København kommer til at være beroligende, kreativ og uformel. Det mener vi er vigtigt, så du får den bedste aften med plads til fordybelse og nærvær i selskab med dine venner, din familie eller din romantiske date.

Sæsonbetonet menu

Menuen hos Il Connubio vil være baseret på gode, friske og sæsonbetonede råvarer. Her skifter vi vores menu med årstiderne, så du får autentisk italiensk mad, lavet på de bedste ingredienser. Til maden serverer vi vin, der er særligt udvalgt til at matche vores retter. Maden er lavet af vores dygtige kok, der med sine italienske rødder er dybt passioneret omkring det italienske køkken. Derfor vil du ved første bid drømme dig direkte til Italien.

Vi går meget op i at vores råvarer er af høj kvalitet. Det mener vi nemlig, at man kan smage i vores retter. Derfor er det vigtigt for os, at vi ofte vil være i kontakt med vores leverandører for at sikre friskheden og kvaliteten af vores råvarer og ingredienser, så du får den optimale og mest autentiske madoplevelse på vores italienske restaurant i København.

Vinbar

Hos Il Connubio i København vil du kunne nyde vores nøje udvalgte vine, som er direkte importeret fra Italien. Stemningen i vores italienske restaurant og vinbar kommer til at være uhøjtidelig og uformel, så der er plads til de lange, dybe samtaler over et par glas vin i et af vores hjørner. Hvad end din aften skal være fyldt med romantik eller i selskab med gode venner i hyggelige omgivelser, så vil vores vinbar være den ideelle setting til en formidabel aften. Vi glæder os til at se dig, når du besøger Il Connubio – en autentisk italiensk restaurant midt i København, der åbner i løbet af sommeren 2021 på Esplanaden.